Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Vikendica Petkoski, Ohrid

Egyszerű helyfoglalás itt: Vikendica Petkoski és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Ohrid foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Vikendica Petkoski (Nyaralók), szállás Ohrid, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Vikendica Petkoski. Minden foglalt szobának itt: Vikendica Petkoski lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Vikendica Petkoski milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Vikendica Petkoski mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.6

Vikendica Petkoski (Nyaralók), Ohrid

Selo Ramne Marko Cepenkov 56, Ohrid, Macedónia (Szálláshely a térképen)

Vikendica Petkoski
Vikendica Petkoski 1Vikendica Petkoski 2Vikendica Petkoski 3Vikendica Petkoski 4Vikendica Petkoski 5Vikendica Petkoski 6Vikendica Petkoski 7Vikendica Petkoski 8Vikendica Petkoski 9Vikendica Petkoski 10Vikendica Petkoski 11Vikendica Petkoski 12Vikendica Petkoski 13Vikendica Petkoski 14Vikendica Petkoski 15Vikendica Petkoski 16Vikendica Petkoski 17Vikendica Petkoski 18Vikendica Petkoski 19Vikendica Petkoski 20Vikendica Petkoski 21Vikendica Petkoski 22Vikendica Petkoski 23Vikendica Petkoski 24Vikendica Petkoski 25Vikendica Petkoski 26

Located within 2.9 km of Port Ohrid and 3.5 km of Early Christian Basilica in Ohrid, Vikendica Petkoski features accommodation with seating area. Free WiFi is featured.

All units have a kitchen, a private bathroom and a patio or terrace with views of mountain.

The holiday home offers a barbecue.

Cycling can be enjoyed nearby.

Museum Robev House is 3.1 km from Vikendica Petkoski.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Vikendica Petkoski)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

túrázás, kerékpározás, kerékpártúrák

Étkezés

grillezési lehetőség

Közlekedés

őrzött parkoló

Recepció

éjjel-nappali recepció

Közös helyiségek

terasz, kert, piknikezőhely

Takarítási szolgáltatások

mosoda

Egyéb

családi szobák, fűtés, nemdohányzó szobák, kijelölt dohányzóhely, térfigyelő kamera a szálláson

Általános feltételek (Vikendica Petkoski)

Érkezés (órától): 12:00

Távozás (óráig): 11:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Vikendica Petkoski)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Vikendica Petkoski illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. Még érkezés előtt egy bizonyos összeget át kell utalnia a szálláshelynek. A szálláshely a foglalást követően kapcsolatba lép Önnel, és tájékoztatja az átutalás részleteiről. Felhívjuk figyelmét, hogy a bejelentkezés és a kulcsok átvétele az alábbi címen történik: 6000 Ohrid, Marko Cepenkov broj 56.