Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Sky Apartments Ohrid, Ohrid

Egyszerű helyfoglalás itt: Sky Apartments Ohrid és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Ohrid foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Sky Apartments Ohrid (Apartmanok), szállás Ohrid, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Sky Apartments Ohrid. Minden foglalt szobának itt: Sky Apartments Ohrid lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Sky Apartments Ohrid milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Sky Apartments Ohrid mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

8.5

Sky Apartments Ohrid (Apartmanok), Ohrid

Racha Area, Ohrid, Macedónia (Szálláshely a térképen)

Sky Apartments Ohrid
Sky Apartments Ohrid 1Sky Apartments Ohrid 2Sky Apartments Ohrid 3Sky Apartments Ohrid 4Sky Apartments Ohrid 5Sky Apartments Ohrid 6Sky Apartments Ohrid 7Sky Apartments Ohrid 8Sky Apartments Ohrid 9Sky Apartments Ohrid 10Sky Apartments Ohrid 11Sky Apartments Ohrid 12Sky Apartments Ohrid 13

Situated in Ohrid, 2.3 km from Port Ohrid, Sky Apartments Ohrid provides free WiFi and lake views.

There is also a kitchen in some of the units equipped with a dishwasher and oven.

A bicycle rental service is available at this property.

Early Christian Basilica is 2.9 km from the apartment.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Sky Apartments Ohrid)

Szabadidős lehetőségek

túrázás, helyszíni vízi sportolási lehetőség

Közlekedés

reptéri transzfer, kerékpárkölcsönző (felár ellenében), transzferszolgáltatás (felár ellenében), reptéri transzfer (felár ellenében), transzferszolgáltatás

Egyéb

nemdohányzó szobák, családi szobák, fűtés

Általános feltételek (Sky Apartments Ohrid)

Érkezés (órától): 13:00

Távozás (óráig): 12:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Sky Apartments Ohrid)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Sky Apartments Ohrid illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. Érkezéskor az esetleges károk fedezésére 50 EUR letét fizetendő. Ez az összeg a kijelentkezéskor, a szállás állapotának függvényében visszatérítésre kerül.