Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Villa Rechkof, Ohrid

Egyszerű helyfoglalás itt: Villa Rechkof és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Ohrid foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Villa Rechkof (Villák), szállás Ohrid, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Villa Rechkof. Minden foglalt szobának itt: Villa Rechkof lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Villa Rechkof milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Villa Rechkof mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.5

Villa Rechkof (Villák), Ohrid

Velgoshti ul.Manastirska br.8, Ohrid, Macedónia (Szálláshely a térképen)

Villa Rechkof
Villa Rechkof 1Villa Rechkof 2Villa Rechkof 3Villa Rechkof 4Villa Rechkof 5Villa Rechkof 6Villa Rechkof 7Villa Rechkof 8Villa Rechkof 9Villa Rechkof 10Villa Rechkof 11Villa Rechkof 12Villa Rechkof 13Villa Rechkof 14Villa Rechkof 15Villa Rechkof 16Villa Rechkof 17Villa Rechkof 18Villa Rechkof 19Villa Rechkof 20Villa Rechkof 21Villa Rechkof 22Villa Rechkof 23Villa Rechkof 24Villa Rechkof 25

Set in Ohrid, Villa Rechkof is a villa with free WiFi and units fitted with a kitchen, terrace and seating area. The accommodation is air conditioned and is equipped with a hot tub.

A balcony with mountain views is offered in every unit.

The villa offers a terrace.

A bicycle rental service is available at this property.

Port Ohrid is 3.9 km from Villa Rechkof.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Villa Rechkof)

Medence és wellness

szabadtéri medence (szezonális nyitva tartás), medence

Közlekedés

kerékpárkölcsönző (felár ellenében), autókölcsönző, őrzött parkoló, parkológarázs

Közös helyiségek

terasz

Egyéb

nemdohányzó szobák, fűtés, légkondicionálás

Általános feltételek (Villa Rechkof)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 12:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Villa Rechkof)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Villa Rechkof illetékeseit. Ezt foglaláskor a Megjegyzések és különleges kérések" mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.